PKN
Protestantse wijkgemeente Credo te Rotterdam-Zuid
 
Berkhoutbericht april 2021 Berkhoutbericht april 2021
Als ik dit berichtje schrijf is de laatste ambtelijke dienst in De Open Hof voorbij en zijn er afscheid- en dankwoorden gesproken. Daarmee worden twee tijdperken afgesloten. De lange tijd van diensten in De Open Hof, gehouden sinds  12 mei 1963 en mijn verbinding met De Open Hof sinds september 2015. 
Als gemeente  gaat u een andere toekomst in dan wellicht verwacht. Marjan en ik gaan op weg om een toekomst op te bouwen in Zeeuws-Vlaanderen. Wij allen mogen weten dat God ons wil voorgaan op de weg die voor ons ligt. Daar hebben we ook bij stil gestaan in de dienst. Gods volk werd op reis naar Kanaän voorgegaan door de wolkkolom bij dag en de vuurzuil  bij nacht. Je kon Hem steeds waarnemen en zien  dat Hij voor het volk de weg wil wijzen. Dat doet Hij eveneens voor u als  zijn gemeente maar ook voor u als individu. Hij gaat ons allen vooruit en mee in de toekomst. Zijn Licht is u altijd nabij. Ik wil u allen als gemeente van wijkgemeente Credo Gods zegen toewensen en alle goeds voor de toekomst. En weet u welkom aan Het Zand 11 te Koewacht, bij deze van harte uitgenodigd. Dank voor uw vertrouwen in mij. Het was een goede en inspirerende tijd samen met u als gemeente, als kerkenraad en als collega’s. 
Een hartelijke groet van Ad & Marjan Berkhout.  
 
terug
 
 

Credokerk
datum en tijdstip 08-08-2021 om 10.00 uur
meer details

Credokerk
datum en tijdstip 15-08-2021 om 10.00 uur
meer details

Credokerk
datum en tijdstip 22-08-2021 om 10.00 uur
meer details

Credokerk
datum en tijdstip 29-08-2021 om 10.00 uur
meer details

 
Vacature
Wij zijn op zoek naar een predikant voor 18 uur in eerste instantie tot 1 mei 2023. Voor meer informatie: zie Vacature in het menu links
 
Credokerk

 
Credokerk van binnen

 
ANBI
http://www.protestantsekerk.nl/steunons/ANBI/Veel-gestelde-vragen/Paginas/Veel%20gestelde%20vragen.aspx
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.