Zondagsbrief Zondagsbrief

Zondag 26 januari 2020
                        3e zondag na Epifanie

Internetversie

Privacy gevoelige items zijn verwijderd

Welkom. Fijn dat u vandaag bij ons in de kerk bent.
Mocht u voor het eerst zijn en hebt u behoefte aan contact of informatie, dan kunt u de voorganger aanspreken.

De Open Hof Credokerk
voorganger: pastor Ad Berkhout en Rudolf Sariman Festivalzomdag pastor Guus Riijl
organist:
Pianist
Martien de Vos Betsie Fousert
lector: Jannie vd Weele , Iksan Simin Elly Gelderblom
ouderling: Lenie van Kaam Marg van Beekum
diaken: Liesbeth Bos Sjaan Merrelaar
  Arie Kootstra Grieta Travers
koster: Arie Kootstra Bram Deurwaarden

Seinpost Slinge: 12.00 uur  Celebration en aansluitend maaltijd.

Komende zondag 2 februari 2020
De Open Hof: ds. Bert Davelaar, bevestigen ambtsdrager
Vredeskerk:   ds. Marius van der Sar, aansluitend  Klassiek op Zuid

Agenda:
zondag       26 januari  17.00 uur Zingen maakt blij in Breepleinkerk
maandag    27 januari  15.30 uur filmmiddag Vredeskerk
maandag    27 januari  20.00 uur gezamenlijke wijkkerkenraden in Credokerk
dinsdag      28 januari  10.30 uur bijbelgespreksgroep in Credokerk
dinsdag      28 januari  13.00 uur warme maaltijd in de Credokerk
woensdag   29 januari    9.30 uur handwerkclub in de Open Hof
vrijdag       31 januari  14.30 uur notenboom planten bij Vredeskerk

Bevestiging ambtsdrager
De wijkkerkenraad Slinge is verheugd dat mw Grieta Stravers herbevestigd wil worden als diaken. Daarbij vervult zij ook het scribaat van de wijkkerkenraad. Indien tegen haar bevestiging geen bezwaren worden ingebracht, zal bevestiging plaatsvinden op zondag          2 februari in De Open Hof.

Filmmiddag maandag 27 januari om 15.30 uur tot 18.00 uur in de Vredeskerk
Op maandag 27 januari is het weer ‘showtime’ voor de film. Deze keer hebben Margriet en Fokje weer een film uitgekozen waar zeker over door te praten is. Het is de film ‘The Bucketlist’.
Na het kijken van de film praten we er nog over door bij een heerlijk kopje soep gemaakt door Margriet. Welkom, wel graag even doorgeven aan Fokje Wierdsma als je van plan bent te komen. Telefoon 06-44216517.

Notenboom  van Klassiek op Zuid
De musici van KOZ boden bij hun jubileum een boom aan Miranda Rademaker aan ter herinnering aan het tienjarig bestaan.Wachtend op het plantseizoen, is het nu tijd om deze speciale boom, het is namelijk een notenboom, daadwerkelijk in de grond te zetten. Wij nodigen u dan ook van harte uit, om hierbij aanwezig te zijn op vrijdag 31 januari.  Om 14.30. uur wordt u ontvangen in de Vredeskerk met een kopje koffie, waarna we rond 15.00 uur naar de Lede wandelen, alwaar de boom officieel zal worden geplant. Hierna kunt u in de Vredeskerk nog gezellig even napraten onder het genot van een drankje. Enige muzikale omlijsting zal natuurlijk niet ontbreken.

Concert Klassiek op Zuid 2 februari
Het thema van dit concert is ‘Op reis’. We gaan van start met het romantische strijkoctet voor maar liefst acht strijkers van Max Bruch. Daarna maken we met u een wereldreis langs landen waardoor ook Bruch zich liet inspireren. Vanaf 11.30 staat de koffie/thee klaar, aanvang concert 11.45 uur. Van harte welkom!  De musici van Klassiek op Zuid.

Contactgegevens:
Pastores: : Ad Berkhout 06-16376008;, Johan  Bos(afwezig door ziekte), Guus Ruijl 06-24224253,  ds. Fokje Wierdsma 06-44216517 (voor ds. Bert Davelaar zie Gaandeweg), pionier bij Seinpost ds. Edwin de Jong
(tel. 06-28173928)

Scriba: Wijkgemeente Slinge mw. Grieta Stravers, 06-55188761,
Contactpersoon Pendrecht en Heijplaat: mw. Rieta Renkema, 4800995  Contactpersoon Wijkgemeente Vredeskerk-Breepleinkerk: mw. Gerda den Dunnen,  4192573    Stedelijk nieuws: website  kerken010  inclusief de kerkdiensten van heel Rotterdam

datum en tijdstip 02-02-2020 om 10.15 uur

Credokerk dienst in Open Hofkerk