Protestantse wijkgemeente Credo te Rotterdam-Zuid

Veertig dagentijd in de Credokerk 2021

40-dagentijd in wijkgemeente Credo

Vanaf 17 februari (as-woensdag) begint de 40-dagentijd. Een tijd waarin we stilstaan bij het (komende) lijden van Jezus. Als wijkgemeente volgen we het thema van de PKN: ik ben er voor jou. We staan stil bij de zeven werken van barmhartigheid zoals die beschreven worden in het evangelie van Mattheüs 25.
21 februari (ds. Katinka Broos) gaat het over het bezoeken van de zieken.
28 februari (ds. Bert Davelaar) gaat het over het laven van de dorstigen
7 maart (ds. Fokje Wierdsma) gaat het over het onderdak bieden aan de vreemdeling
14 maart (ds. Edwin de Jong) gaat het over het kleden van de naakten.
21 maart (pastor Johan Bos) gaat het over het eten geven van de hongerigen.
28 maart (ds. Bert Davelaar) gaat het over het begraven van de doden.

Elke week is er in ieder geval een online-viering vanuit de Credokerk. Als hierin, door versoepeling van maatregelen, verandering in komt hoort u het van ons.
We wensen u en jou een inspirerende en gezegende 40-dagen tijd toe