Streamdiensten gaan beginnen 12 juli 2020 Streamdiensten gaan beginnen 12 juli 2020
Online kerkdiensten vanuit de Credokerk met beeld

De camera en benodigde apparatuur in de Credokerk is geïnstalleerd. Ook is er proefgedraaid. Als de KPN de aansluiting op 8 juli opwaardeert , kan er op zondag 12 juli begonnen worden.
Het is dan met een minimale bezetting. Voorganger(s), organist, ambtsdragers, koster, eventueel zangeres/solist.

Wat hebben we nog steeds nodig?

1    Nog een paar mensen die het Beeldkerkdienst team willen versterken.

2    Het is best een flinke investering voor ons als wijkgemeente Slinge en Vredeskerk-Breepleinkerk. Daarom ook het verzoek om te bezien of u daar uw steentje aan kunt bijdrage, Dat kunt u doen op bankrekening NL59 INGB 0000 552 634 t.n.v. PgRZ wijkgemeente Slinge, graag erbij vermelden uitzending kerkdienst.

Voorlopig kiezen de beide wijkkerkenraden voor deze oplossing. Het fysiek bijwonen van de kerkdienst is dus nog niet mogelijk.