Pinksteren in wijkgemeente Slinge

Op 9 juni vieren we het Pinksterfeest. Het feest van de uitstorting van de Geest van God in deze wereld. Het teken dat God ons nabij is met Zijn kracht. We doen dit met diensten op twee plaatsen in onze wijkgemeente. Om 10 uur is er een viering in de Credokerk (Scherpenhoek 5) samen met de gemeente van de Betheltempel. Veel zang, gebed en uitleg van de Bijbel. Voorgangers zijn Henk Tirion en Johan Bos. In de Open Hof (Middelharnisstraat 153 a) is er om 12 uur een viering met Seinpost waarin Mathijs van Vlaardingerbroek voorgaat. Er is veel zang en gebed. Kortom: genoeg gelegenheid dit geweldige feest te vieren. Rond de diensten is voldoende ghelegenheid elkaar te ontmoeten. WELKOM!

datum en tijdstip 16-06-2019 om 10.00 uur

Open Hofkerk