Pastoraat Pastoraat

Als Wijkgemeente Slinge willen we vooral een pastorale gemeente zijn. Een gemeente die voor elkaar zorgt, meeleeft en met en voor elkaar bidt. Voor pastorale dingen kunt u contact leggen met onze pastores. Hun telefoonnummers vindt u onder het kopje pastores. Ook houden de pastores van de Credokerk elke week spreekuur in de Credokerk. Tussen 9-10 uur kunt u op dinsdagmorgen terecht voor het maken van een afspraak, gewoon even iets delen of met elkaar een bak koffie drinken. Johan Bos is dagelijks het best bereikbaar tussen 8:30 en 9:30. Als hij niet opneemt kunt u een bericht inspreken, dan belt hij u terug!

datum en tijdstip 26-05-2019 om 10.00 uur

Open Hofkerk