ma 28 oktober 2019

Locatie:
Tijdstip:

GEZAMENLIJKE KERKENRAADSVERGADERINGEN

Op maandag 28 oktober om 19.30 uur vergaderen de beide wijkkerkenraden (Slinge en Vredeskerk-Breepleinkerk) in de Credokerk. Er zal een plan van aanpak liggen van mw. Lydia Roosendaal, gemeente begeleidster.
Het plan heeft twee brandpunten. Het verder samen optrekken van Vredeskerk en Credokerk in de Credokerk. Het andere brandpunt is het toekomstbestendig maken van het preekpunt De Open Hof.
Dat zijn geen nieuwe plannen. U hoorde er al diverse keren over op gemeentevergaderingen.
Een ander punt van zorg is de VVB in wijkgemeente Slinge. We zitten een paar duizend euro onder het begrote bedrag voor dit jaar. Wie helpt ons dit jaar rond te komen volgens de begroting? Uw bijdrage is van harte welkom.

Guus Ruijl

datum en tijdstip 17-11-2019 om 10.00 uur