Activiteiten voorlopig stopgezet

Lieve mensen,

Wij volgen de richtlijnen van de PKN en hebben besloten om alle kerkdiensten en bijeenkomsten voorlopig af te gelasten voor De Open Hof en de Credokerk.

Op zondag kunt u naar de Televisiekerkdienst luisteren uit de Oude Kerk in  Charlois. Bij voorkeur via de facebooksite Oude Kerk-Charlois en anders via Kerkdienst gemist/Oude Kerk Charlois. Aanvang 10.00 uur. Als u op tijd inlogt heeft u zeker verbinding.

Ook wordt  elke zondag op RTV Rijnmond vanuit de Laurens kerk een oecumenische viering uitgezonden. Aanvang 10.00 uur.

Elke zondag, ingaande palmzondag,  stuurt de wijkgemeente samen met de wijkgemeente Vredeskerk-Breepleinkerk een korte meditatieve gedachte uit per mail. Als u dit nog niet ontvangt. kunt u het opgeven bij :

Velen weten elkaar telefonisch te bereiken. Dat is bemoedigend. Als u ook gebeld wilt worden of zelf wilt bellen kunt u dit bij  Grieta Stravers (06-55188761) kenbaar maken.

De pastores zijn telefonisch bereikbaar.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met hen opnemen.

WELKOM WELKOM

Welkom op de website van de Protestantse Wijkgemeente Slinge.

Scriba wijkgemeente Slinge
mw. Grieta Stravers,
Strevelsweg 1038, 3083 LX tel. 06-55188761

Open Hofkerk

Middelharnisstraat 153-A
3086 GJ Rotterdam
tel. 010-480.20.33

Contactpersoon voor Pendrecht en Heijplaat

Mw Renkema-Lagendijk
Vlissingenplein 28
3086 GZ Rotterdam
Tel 010-4800995

Scherpenhoek 5,
3085 EH Rotterdam
tel. 010-480.85.01

Pastoraat Pastoraat

Als Wijkgemeente Slinge willen we vooral een pastorale gemeente zijn. Een gemeente die voor elkaar zorgt, meeleeft en met en voor elkaar bidt. Voor pastorale dingen kunt u contact leggen met onze pastores. Hun telefoonnummers vindt u onder het kopje pastores. Ook houden de pastores van de Credokerk elke week spreekuur in de Credokerk. Tussen 9-10 uur kunt u op dinsdagmorgen terecht voor het maken van een afspraak, gewoon even iets delen of met elkaar een bakje koffie drinken. Johan Bos is wegens ziekte (voorlopig) niet aanwezig.
Het spreekuur is tot 1 juni helaas niet mogelijk i.v.m. Coronavirus.

Zondagsbrief Zondagsbrief

vanaf vrijdag staat hier de nieuwe Zondagsbrief. Tot 1 juni verschijnt de reguliere Zondagsbrief niet.

lees meer ยป

Gedicht Gedicht
In droefenis

Geen die het mensenhart begrijpt.
De mei was in de bloesembomen
toen mij de liefste werd ontnomen.
Geen die het mensenhart begrijpt:
de tranen wilden mij niet komen.

Geen die het mensenhart begrijpt:
het weer had 's nachts zijn keer genomen,
ik zag de wereld wit berijpt.
En ik liet vrij mijn tranen stromen.
Geen die het mensenhart begrijpt.