PKN
Protestantse wijkgemeente Credo te Rotterdam-Zuid
 

dinsdag 8 juni 2021

Een goed gesprek

Locatie: 
 Credokerk
Tijdstip: 
 14.00 uur  - 15.30 uur


Vrouwen en mannen in verzet.

Een goed gesprek begint weer 

Op dinsdag 8 juni van 14.00 – 15.30 uur beginnen we weer met gespreksgroepen in onze wijkgemeente. Voordat de Corona-pandemie uitbrak was er al een mooie traditie opgebouwd van verschillende activiteiten. Eén van die activiteiten was “Een Goed Gesprek”. Deze activiteit was voortgekomen uit het startweekend in de Credokerk in 2018. Daarna hebben we deze activiteit voortgezet en nu veel mensen inmiddels gevaccineerd zijn en er weer meer mogelijk is, willen we weer met deze activiteit starten. 
Hoe? Wat? Waar?
We gaan in de Credokerk met elkaar in gesprek over Vrouwen en mannen in Verzet. Dit zal het thema zijn voor de eerste twee bijeenkomsten. De eerste keer op dinsdag 8 juni en de tweede keer op dinsdag 13 juli.  De eerste keer gaat ons gesprek over de Joodse vrouw Etty Hillesum. Wie was zij en hoe heeft zij verzet geboden tegen het Naziregime in de Tweede Wereldoorlog? Wie aan dit gesprek mee wil doen in de Credokerk is hartelijk welkom. Als u wel mee wilt doen, maar niet naar de Credokerk kunt komen, kunt u het gesprek toch volgen via kerkdienstgemist op het kanaal van de Credokerk, net als bij de kerkdiensten op zondag.  
Wilt u aanwezig zijn bij het gesprek in de Credokerk dan is aanmelden verplicht. Als u zich aanmeldt vóór 1 juni dan krijgt u van te voren een document thuis bezorgd of via email met voorbereidende informatie over het onderwerp. 
U kunt zich opgeven door te bellen of een email te sturen naar Fokje Wierdsma.
Telefoonnummer: 06-44 21 65 17 of fwierdsma@gmail.com.

hartelijke groet,
ds. Fokje Wierdsma 
 

terug
 


 

Credokerk
datum en tijdstip 20-06-2021 om 10.00 uur
meer details

Credokerk
datum en tijdstip 27-06-2021 om 10.00 uur
meer details

Credokerk
datum en tijdstip 04-07-2021 om
meer details

Credokerk
datum en tijdstip 11-07-2021 om 10.00 uur
meer details

 
Open Hofkerk binnen

 
Credokerk

 
Credokerk van binnen

 
Orgel Open Hof

In de Open Hof staat een prachtig Vierdag orgel. meer
 
Open Hof

 
ANBI
http://www.protestantsekerk.nl/steunons/ANBI/Veel-gestelde-vragen/Paginas/Veel%20gestelde%20vragen.aspx
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.