Kerkrentmeesters Kerkrentmeesters

Het ambt van kerkrentmeester wordt voor een periode van 4 jaar vervuld. Het is hun taak het beheer te voeren over de bezittingen van de kerk. Dat doen zij door te zorgen dat de kerkelijke gebouwen worden onderhouden en verzekerd. Het beheer van de financiën en een sluitende begroting. De kerkrentmeesters samen vormen de wijkraad van kerkrentmeesters.

Bereikbaarheid kerkrentmeesters Bereikbaarheid kerkrentmeesters

De kerkrentmeesters zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 12.00 uur via de administrateur van het College van Kerkrentmeesters van de Protestantse gemeente Rotterdam-Zuid, Charloisse Lagedijk 680, 3084 LJ Rotterdam, telefoon 010-485.51.83, of 06.835.71.783 mailadres: Centrale Administratie PgRZ

Banknummer Protestantse Wijkgemeente Slinge Banknummer Protestantse Wijkgemeente Slinge

ING-banknr.