Zondag 26 november is er om 15:00 uur weer een concert in het programma van de zondagmiddagmuzie Zondag 26 november is er om 15:00 uur weer een concert in het programma van de zondagmiddagmuzie

Zondag 26 november is er om 15:00 uur weer een concert in het programma van de zondagmiddagmuziek in de Open Hof. Het Christelijk Mannnenkoor Prins Alexander o.l.v. Arjan Breukhoven aangevuld met de sopraan Yun Park brengen advent en kerstmuziek ten gehore. John Bakker is de organist. Het beloofd een geweldige middag te worden. De kaarten kosten € 6 of €4 (met pas). Iedereen is van harte welkom!

datum en tijdstip 26-11-2017 om 10.00 uur

Open Hofkerk