Activiteiten voorlopig stopgezet

Lieve mensen,

Wij volgen de richtlijnen van de PKN en hebben besloten om alle kerkdiensten en bijeenkomsten voorlopig af te gelasten voor De Open Hof en de Credokerk.

Op zondag kunt u naar de Televisiekerkdienst luisteren uit de Oude Kerk in  Charlois. Bij voorkeur via de facebooksite Oude Kerk-Charlois en anders via Kerkdienst gemist/Oude Kerk Charlois. Aanvang 10.00 uur. Als u op tijd inlogt heeft u zeker verbinding.

Ook wordt  elke zondag op RTV Rijnmond vanuit de Laurens kerk een oecumenische viering uitgezonden. Aanvang 10.00 uur.

Elke zondag, ingaande palmzondag,  stuurt de wijkgemeente samen met de wijkgemeente Vredeskerk-Breepleinkerk een korte meditatieve gedachte uit per mail. Als u dit nog niet ontvangt. kunt u het opgeven bij :

Velen weten elkaar telefonisch te bereiken. Dat is bemoedigend. Als u ook gebeld wilt worden of zelf wilt bellen kunt u dit bij  Grieta Stravers (06-55188761) kenbaar maken.

De pastores zijn telefonisch bereikbaar.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met hen opnemen.