Mag ik me even voorstellen

Als nieuwe pastor van de Open Hof wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Ad Berkhout en sinds 1 januari 2019 ben ik aan de Open Hof verbonden als pastor  voor 18 uur per week. De Open Hof wil een open en veilige plaats in de wijk zijn, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten in gesprekken, kerkdiensten, Bijbelstudies, gezamenlijk eten en andere activiteiten, waarbij ik nauw betrokken ben. Ik nodig u van harte uit om aan bovengenoemde activiteiten mee te doen. Voor een gesprek of nadere informatie kunt u mij bereiken onder nummer 06-16376008 of via de mail op    Als Open Hof zetten wij de kerkdeuren voor u open, vanuit  Gods opdracht aan de mens om in naastenliefde open te staan voor elkaar.

datum en tijdstip 26-05-2019 om 10.00 uur

Open Hofkerk